Guesthouse Dulce Vida Mallorca – Mallorca – 4 personen – vanaf €693 per week

Bij aankomst op landgoed Dulce Vida voel je meteen de rust en ruimte. Je vindt er een klein dennenbos, olijfbomen, palmen, amandelbomen en sinaasappelbomen. Vanuit het landgoed heb je een fantastisch uitzicht op het Tramuntana gebergte en de avondlichtjes van Palma.

In het ruime, onder architectuur gebouwde, guesthouse bevindt zich een kleine lounge, een ruime kleedkamer met 3 luxe teakhouten kasten, 2 ruime slaapkamers met in elke kamer een royaal tweepersoons bed (eventueel te separeren) met een capaciteit voor max. 4 personen en een badkamer met douche en ligbad.

Het zwembad ligt ingepast in het landschap en wordt omgeven door wijnranken. Aan de rand van het bad staat een heerlijk lounge poolbed. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de zon, zoals bij het zwembad of in een hangmat onder de palmen.

Mocht je hierin interesse hebben dan biedt Guesthouse Dulce Vida Mallorca meer dan een heerlijke vakantie, je kunt er ook gebruik maken van een uniek coachingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke vragen en wensen.
Meer informatie hierover vind je op www.leovanderhoeven.nl.

Ga naar de website