it Dreamlân – Friesland

Overnachten in puur Friesland. it Dreamlân is een veelzijdige vakantieplek met een natuurkampeerterrein, vakantiehuizen en een groepsaccommodatie vlakbij Lauwersmeer en de Waddenzee.

Vier Vakantiewoningen
Lân, Loft, Wetter en Waad. Zo heten deze prachtige design vakantiewoningen onder het dak van één grote ‘boerenschuur’. Het is Fries voor land, lucht, water en wad. Onder het grote dak van de aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 vakantiewoningen (twee 4-persoons en twee 6-persoons) en een gemeenschappelijke ruimte.
De 4 vakantiewoningen zijn ook samen te boeken als groepsaccommodatie met een gemeenschappelijke ruimte waar plek genoeg is om met z’n allen te koken en eten.

Het Vakantiehuis
Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen en eventueel nog een of twee kleine kindjes extra. Het vakantiehuis heeft sfeervolle houtkachel en rondom het huis kun je aan 3 kanten lekker buiten zitten.

Het Familiehuis
Deze authentieke boerderij met 5 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor 7-10 personen en heeft veel sfeer en alle luxe van een modern huis. Er zijn 2 aparte leefruimtes in het familiehuis. Hier kun je uitgebreid samen koken, eten aan de lange tafel in de oude deel en nakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussenhoek.

Ga naar de website